Op deze pagina houden wij zoveel mogelijk de actuele gebeurtenissen van ons peloton bij.
Actueel Actueel
 7 MAART 2024 REÜNIE BENNEKOM / VEERHUIS OPHEUSDEN
Omdat het alweer een half jaar (en voor Joop Stienstra nog veel langer) was geleden dat we elkaar hadden gesproken en gezien werd besloten om elkaar weer eens te ontmoeten in de omgeving van Wageningen. In Bennekom werd koffie gedronken in het Oude Postkantoor en daarna een lichte lunch in het kaashuis Smaak. Vervolgens ging de reis naar Het Veerhuis in Opheusden waar Henk Kops en Ger Pastoor zich bij ons aansloten. Hier werden een aantal vochtige consumpties genuttigd en ook 1 broodje kroket. Het is telkens weer bijzonder dat we, ook als ouwe knarren, nog steeds opmerkelijk veel plezier hebben met elkaar. Een zonnige en geslaagde dag.
27 juli 2023 OVERLIJDEN VAN OLAF DE JONGH
Op donderdag 27 juli is Olaf de Jongh overleden. Op woensdag 
2 augustus hebben wij afscheid van hem genomen in het door hem zo geliefde Veerhuis, Hij was in vele opzichten een uniek mens zoals Ger Naber memoreerde tijdens de bijeenkomst in het Veerhuis. Wij zullenOlaf nooit vergeten. 
 'Old soldiers never die, they just fade away'
18 APRIL 2021 OVERLIJDEN VAN TON WEGHS
Op zondag 18 april overleed Ton Weghs. Hij was een geweldig lid van onze T3 groep Op donderdag 22 april hebben wij afscheid van hem genomen. Walter Grootens heeft, bij de uitvaart van Ton, een afscheids-rede gehouden. Wij zullen Ton nooit vergeten. 
 'Old soldiers never die, they just fade away'
 30 NOVEMBER 2020 OVERLIJDEN VAN ANTON JUNGERHANS
Op maandag 30 november overleed Anton Jungerhans. Hij was niet alleen een geweldig lid van ons peloton maar ook degene die de bezoeken aan Olaf de Jongh in gang heeft gezet. Ook nam hij vaak het initiatief, bij pelotons reünies en andere groeps-activiteiten. Op dinsdag 8 december hebben wij afscheid van hem genomen. Ad Rijsdijk heeft, bij de uitvaart van Anton, een prachtige afscheids-rede gehouden. Wij zullen Anton nooit vergeten. 
 'Old soldiers never die, they just fade away'
 26 JUNI 2020 BEZOEK OLAF
Na lange tijd vanwege Corona konden wij weer wat afspreken om Olaf minimaal even te zien. Met acht man, Herman, Pieter, Walter, Jan, Ad, Roel, Anton en Hans werd eerst koffie gedronken in het oude Postkantoor waarna wij een broodje bij Smaak aten.
Gelukkig konden we Olaf bij Oranje Nassau's Oord een half uurtje zien en spreken, naarmate het bijeenzijn vorderde werd hij steeds positiever.
Met de pont naar het Veerhuis
Het was warm en een drankje gleed makkelijk naar binnen, we eindigden de dag met eten bij de Italiaan Sa Lolla in Wageningen
 21 DECEMBER 2019 OVERLIJDEN VAN RIEN ROVERS
Op zaterdag 21 december 2019 overleed Rien Rovers. Hij was een geweldig lid van ons peloton. Maandag 30 december hebben wij afscheid van hem genomen maar, zoals Ad treffend zei, Rien is niet weg maar overgeplaatst. Wij zullen hem nooit vergeten. 
 Old soldiers never die, they just fade away
 26 JULI 2019 BEZOEK AAN HERMAN EN OLAF
Op deze zonnige vrijdag hebben wij met een man of tien afgesproken om langs te gaan bij Herman in Ravenstein voor we Olaf in zijn nieuwe onderkomen het Oranje Nassau's Oord in Wageningen zouden ophalen. Wij werden zeer hartelijk ontvangen door Marijke en Herman, na een heerlijk kopje koffie werd ons een geweldige lunch aangeboden.
Wij waren daar om hun een steuntje in de rug te geven i.v.m. het medische traject wat Herman op dit moment doorloopt, het werd een mooie ochtend in Ravenstein, Marijke en Herman, hartelijk dank voor jullie geweldige gastvrijheid.
Rien Rovers, Anton Jungerhans, Walter Grootens, Hans Prins, Ger naber, Herman Wortelboer, Reijer Oud, Jan Taal Zittend: André van Duijn, Henk Kops en Wim Kwak
Bij het Veerhuis werd samen met Olaf nog een drankje genuttigd
 11 APRIL 2017 BEZOEK AAN OLAF IN BENNEKOM
Dinsdag 11 april zijn Anton Jungerhans, Pieter van Ooststroom, Wim Kwak, Rien Rovers en Walter Grootens op bezoek gegaan bij Olaf de Jongh in Bennekom. Het was een prachtige zonnige dag, Anton, Wim en Walter ontmoeten elkaar op station Ede-Wageningen, na een kopje koffie en een broodje kroket gingen zij naar Olaf waar Rien zich bij hun aansloot. Olaf kreeg de groepsfoto van de korpsreünie (waar hij niet bij kon zijn) maar waar hij nu toch bij stond.
Op de pont naar het Veerhuis
Na een korte rit werd Het Veerhuis in Opheusden bereikt waar zij een kleine versnapering tot zich namen en Pieter ook aansloot.
Op Pieters voorstel gingen zij naar de Grebbenberg en hebben daar de oorlogsgraven bezocht, aan het einde van de dag werd Olaf weer thuis gebracht en zijn Wim, Anton en Walter nog een hapje gaan eten. Al met al een fantastische dag.
7 AUGUSTS 2016 VAREN MET DE STICHTING 'NU OF NOOIT'
Op 7 augustus gingen 7 man van het Terrible3 een dagje varen met de Stichting Nu of Nooit,
Anton Jungerhans en Walter Grootens haalden Olaf de Jong op uit Bennekom en op de boot sloten Dries de Vink, Rien Rovers, Herman Wortelboer en Jan Taal zich aan. Na een kopje koffie begon het tochtje over de Rijn via de IJssel naar ford Pannerden, tijdens het varen werd van een uitstekende lunch genoten. Olaf en Anton
 Op de terugtocht werden plannen gesmeed voor de 
peloton's reünie van 2017, ons 50 jarig bestaan. Om vijf uur werd een voortreffelijke Chinese maaltijd op de boot geserveerd, het was een prima dag. Even rust voor de ouwetjes
Walter in gesprek met de burgemeester
Op de voorgrond Dries de Vink
Olaf, Anton, Jan, Rien en Walter
Terrible Third, derde peloton Wrnverkcie 1967 - 1968 Korps Commandotroepen - Contact: info@terrible3.nl